Valpar 2024

Majken har fått 8 svarta valpar.

Vi har en lovande hanhund kvar som söker familj!

Valparnas index för både höfter och armbågar ligger på över 100.
Bägge föräldrarna har ögon UA.

Deras gemensamma egenskaper är att bägge två är arbetsvilliga, glada och trevliga hundar. 

Bra att veta inför valpköp

Funderar du på att skaffa hund? En valp är en ny vän och familjemedlem som förhoppningsvis kommer att finnas vid din sida i många år. 

Innan du köper hund, försäkra dig om att du har tid och möjlighet att ta hem en liten valp. Nu har du möjlighet att bygga en stark, bra relation från grunden och lära din hund sådant den behöver kunna för en vardag tillsammans med dig. En valp får lämna sin uppfödare tidigast vid åtta veckors ålder, men då är den fortfarande liten och hjälplös.

Spara all din semester eller ordna på annat sätt så att du inte behöver lämna din valp ensam den första tiden. Även vuxna hundar vill vara med sin familj och när den första tiden är över kan en vuxen, trygg hund vara ensam 4-5 timmar per dag.

Vi avlar på friska sunda och välmeriterade labradorer. Förutom de krav på höft och armbågsröntgen som SKK kräver utför vi en rad andra undersökningar som ögonlysning och DNA tester för olika ärftliga sjukdomar för att våra valpar skall bli så friska som möjligt.


När man köper valp av oss får ni tips och råd om hur man på bästa sätt sköter sin labrador för att hålla den så frisk som möjligt. När du hämtar din valp får du med ett startpaket med saker som valpen behöver den första tiden. Vi har life time support när du köper en valp från oss och våra valpköpare är välkomna med frågor stora som små!

Naturligtvis är valpen registrerad i SKK, vaccinerad, avmaskad, chippad, besiktigad och försäkrad vid leverans.